WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

19 May 2010

Kayuhan Terang Malam

Rock crossort punya sound system

Pembantu rock dari petang sampai jam 1 00 pagi.... TQ anugerah crossort


Shapawi...

Lan D,nia

Jai, Bang Din, Anugerah, yus, anak Yus

Sampai jugak hajat Jai@Yaii...nama timangan sebelah sana !*????).. nak kayuh malam-malam


Sebahagian peserta selepas kayuhan

Izmi ngan ija... daftar tapi x kayuh.... demam pulak izmi kata

Bazli... Kat belakang tu Kak Bee... Dok tunggu Abg Saad kesayangan x sampai--sampai lagi

Yang ni pulak muka penganjur Zam ngan kawan-kawan dia

Pian Tok Kun ngan sapa tah... x brapa kenai..

Muka-muka juara ni...

Punya la kalut la ni....... x dan nak up date blog pun. Latest punya projek mod kena siapkan persembahan multimedia untuk hari guru peringkat negeri... Cuma dapat edit dan upload sekadar yang mampu

18 May 2010

Betung oh Betung










Koleksi ni rock dapat dari Yus One Stop

Tribute to Gary Moore

Loading...