WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

16 February 2009

Kayuhan Bukit 300 kaki, Nibong Tebal

Kayuhan dengan 7 rider(15/7/09).. tetap meriah. Cikgu Razif tuang kelas OUM hari ni pasai layan kawan-kawan. Berkumpul di R&R Juru .. lebih kurang kul 7.45 semua sampai... Wak Yadi jadi kepala hari ni.. Dia sorang saja tau jalan nak pi... Pendakian bermula dekat jam 9.00 pagi.. Downhill layan habis... Habis ride singgah makan kat warung apa tah... Terima kasih Rafid PGR for the "High Tea" pagi ni ( Peknga + air ikut order).Ada pekara menarik berlaku hari ni.. Kehadiran seorang tukang urut... ingat kan mula wayar short... lastly tau juga la .. dia nak promosi urut rupanya... Pak Amin... sapa teringin nak servis boleh contact dia... Yang tak sedapnya.. asal dapat orang baru... "lan ambik no telepon"... Kena ikit arahan pengerusi (Tok batin Razif taurus bukang Razif Niyang Rapik)... Dapat kawan baru hari ni... sporting... Nak tau lebih lanjut tunggu la.. dalam proses edit gambag and video.... Balik masing-masing bawa diri ... mungkin semua dok senyum sorang-sorang dalam keta... Wak Yadi ngan Tok batin kena mesyuarat untuk arrange skali lagi tapi semua kena ada...

Koleksi gambar... macam biasa di picassaweb... ada link kat atas sebelah kanan...

Rider hari ni :... Razif Taurus, Wak Yadi, Lan Sinic, Mat Jamnapari, Rafid PGR, Razif BPJ dan Man Din "marvelous" perda

07 February 2009

Gambar Bkit Birut

Siap untuk tatapan rakan-rakan....Klik link kat atas sebelah kanan

"koleksi imej CrossORT XC MTB Club...Bukit Birut... Updated"

. Anda akan dibawa ke picasweb. Jaga-jaga ada penunggang hantu tengah relax tepi jalan

Kayuhan Bukit Birut 7/2/2009

Bermula lebih kurang pukul 8.00 pg... Ada 11 riders . Mula dari umah cikgu razif. Naik Bukit birut.. Turun kot tokong hindu naik balik ikut tangk air x siap lagi . Down hill ikut jalan berdebu.. Singgah kedai paklong pekena lebih kurang... Ada yg order roti canai sampai sudah tak dapat... Overall OK.. meriah walau ada rider yang jatuh... Biasalah la... "The day is not end until there is blood or mud".. Tapi rasanya kita ambil yang "mud" sudah la... bukan "blood".... Yus tarik masa balik macam kayuh sorang-sorang... Ha.. Ha... Baru Amerika !!.. OK kawan-kawan semua " still image; akan up load secepat mungkin ... tapi video kena tunggu dulu la... Cikgu razif x mau nama "Caribou"... nak nama "taurus"... glamour sikit ..... Ada cadangkan razif PGR pada Razif Niyang Rapik... Nak Tau lebih tanya Rafiq ngan cikgu Razif... Welcome Shapawi ngan Ustaz Hafiz Jordan... Nak boh mula "Hafiz Iguana"... tapi kalau translate bahasa melayu x sedap sangat .... Lupa pulak, ada tak kenkawan yang nak beli Toyota Camry 2.4 seond hand... Baru pakai sebulan.. Ada 15 biji... Nombor plat cantik punya... kalau minat contact Nizar Jamaludin... Ada pendapat atau nak tambah klik pada perkataan "Comment"di bawah

05 February 2009

Kulim Hi - Tech MTB Exploration 2009 registration

10 orang daftar untuk jamboree tersebut melalui CrossORT XC MTB club... Di kepalai oleh orang kuat ... 1.Cikgu Razif Caribou 2. Yus Scott 3.Lan Sinic 4.Ustaz Mat Janpari 5.Jai 6.Yadi Jamis 7.Ustaz Hafiz giant 8. Det salah zaman 9.Junaidi 10. Mat Labah-labah(sars)

Pendaftaran diuruskan Lan sinic... Kalu ada lagi lepas ni..buat sendiri... borang kosong ada kat Lan(013-4334340)

... Harap-harap semua boleh habiskan 51 km... lebih kurang la
Tarikh 08 March 2009 ... Flag Off: 7.30 pagi... Venue : KHTP Business Centre

Tribute to Gary Moore

Loading...