WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

23 May 2009

Kayuhan thomson trail...

Untuk lihat kesemua gambar kayuhan Thomson Trail sila lawati koleksi imej crossortxc di pautan koleksi imej crossortxc

19 May 2009

Wak yadi /Rafid di Gunung Jerai

wak yadi ngan rafid pi gunung jerai 2 orang depa.... Wak dengan kasut pun tak bawak.. pakai selipar kayuh ke puncak gunung Jerai.... Habis dah bukit depa ragaih... la ni dok cari gunung pulak... Minggu depan gunung korbu.... bulan depan gunung kinabalu. Koleksi penuh di koleksi imej crossortxc

16 May 2009

300 kaki Nibong Tebal...16 Mei 09.. kayuhan hari guru








Macam biasa full collections photo kat piccasaweb album CrossORT XC
Untuk besarkan imej photo di atas klik atas imej berkenaan

11 May 2009

Pendaftaran Jamboree Nibong Tebal 09.... OK


KLIK ATAS IMEJ UNTUK PAPARAN PENUH

Kul 10.22. pg tadi mod dah ke Public Bank Kepala Batas dan masukkan RM 1050.00 bg 21 pedaller di bawah CrossORT XC. Kemudian faks borang penyertaan pd urusetia... kul 12.43 tgh. dapat confirmation dari urusetia semua OK

10 May 2009

kayuhan hujan d'familia









Tak sangka pulak pg ni nak hujan... Mod dengan razif taurus bawa isteri naik Bukit Birut kul 8.00 pg. .. cadang nak sampai ke pondok durian kemudian down hill patah balik... Elok sampai Tangki air atas dah gelap gelemat... On t way turun.. mula hujan... sampai kedai paklong(7 eleven) betul-betul lebat.... rupanya kedai dah penuh dengan geng gerek gunung. KBCC, Sdri Serdang... Tengok muka md noor (GG) pun ada... Ha.. ha... orang jauh rupanya.. patutla hujan... Reda hujan sambung ke Bumbong lima...Pmtg Tinggi Bakar Bata... Tasek dekat Abeedeen Hotel... Total lebih kuran 34 km... Ok la.. Bettul-betul main selut hari ni... Isteri mod jatuh sikit, cuma luka kecil... ingatkan serik rupanya nak ikut lagi mcm tu... Sampai rumah kul 11.30 pg... Keseluruhan kayuhan hari ni 70% dalam hujan....macam biasa nak tengok lebih gambar .... klik pautan ke koleksi gambar crossort picasswaweb di sebelah

06 May 2009

Ustaz Hafiz tambah koleksi...

Peh... mula dulu masa beli Giant iguana bg tau albert(abang cikgu Razif) budget dalam lingkungan RM 2000.00 ..........last-last upgrade sampai cecah dekat RM10,000.00. Latest punya semalam pi tangkap pulak Scott scale 40, wheel set gtec, groupset deore XT.... Moderator pi buat lawatan kat sekolah dia... jumpa mat ngan cikgu razif.... sekolah dah jadi garaj basikal.. semalam bawa corratec.. cikgu razif ngan cannondale(meriam deli)... siap boh atas meja dalam bilik KH....tadi pi pulak dok projek potong handle bar... tapi bukan waktu pengajaran dan pembelajaran la... Moderator selaku pegawai dari Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri kena la pi tengok pasai dapat jemputan....... Dengag angin-angin masa sembang tu ada yang berminat nak tangkap fullsus pulak ujung tahun ni.....

Tribute to Gary Moore

Loading...