WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

11 May 2009

Pendaftaran Jamboree Nibong Tebal 09.... OK


KLIK ATAS IMEJ UNTUK PAPARAN PENUH

Kul 10.22. pg tadi mod dah ke Public Bank Kepala Batas dan masukkan RM 1050.00 bg 21 pedaller di bawah CrossORT XC. Kemudian faks borang penyertaan pd urusetia... kul 12.43 tgh. dapat confirmation dari urusetia semua OK

7 comments:

  1. tahniah mod krn berjaya mendaftar geng crossort utk NTMTBA09...takkan sorang je peserta wanita??? kempen lah lagi mod...tambah sorang lagi ka, bru ada kawan..heheheh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Bro, terima kasih banyak kerana daftarkan bro2 crossort xc utk NTMTB 2009. Tadi terima sms dari Bro J GG, ucap terima kasih kat geng crossort xc kerana support depa

    ReplyDelete
  3. terima kasih byk2 mod a.k.a rock kerna melapangkan diri utk. daftar geng2 kita...bravo.

    ReplyDelete
  4. TaurusPatahTandukMay 11, 2009 at 10:43 PM

    haa...hangpa smua jgn dok ralit lagi...kna berlatih kuat lagi..biag semua geng crossort dok depan pulak kali ni..

    ReplyDelete
  5. Baik Boss, bila nak belatih lagi, dok cuba buat appointment dgn Bro J dari GG, supaya jadi guide utk ke trek jamboree NTMTB09 nanti dia bagi green light kita pakat serebu ramai2

    ReplyDelete
  6. Test Trek NTMTBA'09 31 Mei 2009

    ReplyDelete
  7. bila nk berlatih? xsabaq nk back to action dah neyh..haha

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...