WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

27 June 2010

Friendly Stone Fun Ride

Sijil Penyertaan Fun Ride

Tok Megat

Bazli
Crossort : Bang Ad, Neng, Rafid, Danial Paip Gas

Bang Ad, Neng, Rock, Rafid


Rock ngan Lontruth

Salah satu babak Fun ride...

Starting point....

X pasti pulak group mana ni....

Sebahagian dari ratusan peserta

Antara booth yg ada.... Mcm-mcm ada..


Friendly Stone Fun Ride .... mcm tu la gamaknya nama Batu Kawan bila kita translate bulat-bulat. Sebahagian dari imej yg sempat mod capture... tapi mcm biasa gambar kayuhan kurang... bila dah mula kayuh x teringat dah nak ambik gambar....

Isteri Manan Manggis Rider terjatuh di Fun Ride Batu Kawan

Isteri Manan dari Manggis Rider terjatuh semasa Fun Ride di Batu Kawan. Semasa mod nak balik nampak isterinya dibawa dengan ambulan ke hospital. Semalam mod sms kepada manan tanya khabar isteri dia. Manan kata dah beransur OK.... Sama-sama kita doakan semoga isteri Manan cepat sembuh... kalau x silap mod isteri Manan ni seorang guru di Sek. Men. Teknik Balik Pulau

Funride sempena Hari Belia Peringkat Negeri Pulau Pinang

Menarik jugak event ni ... sebab free tapi pengelolaanya mcm kena bayar. Terbaagi pada 2 group sebenarnya. Yang satu betul-betul funride. Yang satu untuk golongan tegar MTB. Overall millage dalam 25 km mod rasa. Peserta ramai jugak. Rasanya ratusan MTB yang datang. Boleh tahan jugak panjat Bukit Batu Kawan ni. Donwhill pun agak perit jugak. Mod rasanya buat kesilapan dalam pengunaan tayar sebab trek agak basah . Mod guna klimax Lite.. Sekali terhumban masa downhill... Tayar ni memang sedap kalau flat road dan kalau bukit sikit-sikit kalau x hujan. Selepas waterpoint kat jeti ke Pulau Aman memang sedap kayuh sampai ke stadium semula.

Sampai di garisan penamat peserta diberikan sijil dan tiket cabutan bertuah. lepas tu dapat pulak 2 biji roti dengan air.. So pada mod berbaloi la kita pakat pi hari tu. Geng crossort yang ke sana Mod, Danial, Nasiren, Rafid. Bang Ad.

Takziah kepada Bang Din Bertam Perdana dan keluarga

26/06/2010 jam 10.00 mlm dapat call dari Aziz JPJ yang bapa kepada Bang Din meninggal dunia dan akan dikebumikan pada jam 10.00 pg 27/06/2010 di tanah perkuburan Pajak Song. Mod sempat menziarah pagi sebelum jenazah dikebumikan pagi ahad tu. Bagi pihak kawan-kawan geng crossort mod ucapkan tazkziah pd keluarga bang Din dan semoga roh ayahandanya ditempatkan bersama mereka mereka yang soleh.... Al Fatihah.

Tribute to Gary Moore

Loading...