WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

27 June 2010

Funride sempena Hari Belia Peringkat Negeri Pulau Pinang

Menarik jugak event ni ... sebab free tapi pengelolaanya mcm kena bayar. Terbaagi pada 2 group sebenarnya. Yang satu betul-betul funride. Yang satu untuk golongan tegar MTB. Overall millage dalam 25 km mod rasa. Peserta ramai jugak. Rasanya ratusan MTB yang datang. Boleh tahan jugak panjat Bukit Batu Kawan ni. Donwhill pun agak perit jugak. Mod rasanya buat kesilapan dalam pengunaan tayar sebab trek agak basah . Mod guna klimax Lite.. Sekali terhumban masa downhill... Tayar ni memang sedap kalau flat road dan kalau bukit sikit-sikit kalau x hujan. Selepas waterpoint kat jeti ke Pulau Aman memang sedap kayuh sampai ke stadium semula.

Sampai di garisan penamat peserta diberikan sijil dan tiket cabutan bertuah. lepas tu dapat pulak 2 biji roti dengan air.. So pada mod berbaloi la kita pakat pi hari tu. Geng crossort yang ke sana Mod, Danial, Nasiren, Rafid. Bang Ad.

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...