WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

22 November 2009

CrossORT/ KBCC + Megat/anak..... di Bukit Birut

Apa dah jadi Jai.... But don't worried... nobody left behind
CrossORT + KBCC + Megat & son
Yang depan tesangkut.... Yang blakang pun turut terbabit la
Tak sangka pulak hari ni nak jumpa penghulu MTB utara.... Tok Megat
Yang ni jangan dok kata apa.... moderator(rock) punya bini....
On the way ke Bukit Birut dari One Stop CS... Ni dekat Lahar Tiang
Dalam Bertam Estate... berhampiran Abedeen Hotel
Ni pun sama
Banyak jugak rider hari ni.....
Dihadapan One stop Cycle Shop

Plan hari ni sebenarnya Yus ngan Rafid nak ajak ride dengan rider-rider baru yang baru beli basikal ngan one stop.... Entah mcm mana depa x muncul.... Last sekali crossort jugak yang melambak.... 12 rider... Masa dok minum waktu nak balik jumpa pulak geng KBCC ngan megat... so patah balik naik bukit birut sekali lagi.... Hari ni nasib agak kurang baik sebab kawan kita Ayie... jatuh masa downhill... teruk jugak.... Ride hari ni menarik sebab dapat jumpa group MTB lan... sambil kayuh sambil sembang........ TQ to all.... KBCC, Megat..... Crossort

Tenpin Bowling Crossort di Park Avenue

gaya zain .... strike brapa bang ?
Taurus, zain, pak Din , Nazri
Baju crossort... sumbangan one stop cycle shop
Crossort : Aizat..... Taurus.... Zain.... Rock
Famili crossort( Byk yang x dak dalam gambar)


Jumaat malam Sabtu (20/11/09) jadi jugak plan nak pi main boling... 17 bowlers semuanya. kalu campur ngan anak beranak yang pi malam tu mau dekat sebijik bas... Ayag mineral ditaja oleh zain.... Yang lain kena bayar. Mcm-mcm gaya ada... straight ball, hook, spin semua ada.... Game malam tu mula kul 9.00 mlm.... tamat dekat pukul 12.00 tgh mlm.... Habis game masing-masing bawa diri... pi makan kot bro... dari petang tadi x makan apa.... Tahniah pada organizer(zain)... Kena pikiag pasai famili sama..... jangan kita saja dok syok kayuh... Yang x dan nak pi malam tu ... sabag sat.... kita plan lain pulak lepas ni..... Dengag cerita nak bawa famili pi teluk Bayu tidog 1 malam sambil mancing.... pun dengan famili jugak.... Taurus boleh adjust kot

17 November 2009

Bekenan sungguh di hati..... x tahan dia punya harga

Ish.... TREK 8500 model 2010 ni betui-betui buat moderator tak lena tidor......

14 November 2009

Kayuhan Jerai November 09





Tarikh : 8/11/09... Bil: 4 orang (Rock dgn wife, Bang din & Rafid PGR... Ajak member lain semua ada keja... Tapi plan jadik jugak... Rock sampai agak lewat kat atas(Pertengahan antara muzium dgn resort ... wife rock kaki cram)... tapi ok la... Kami dua-dua orang x penah sampai atas gunung jerai... Tup-tup sampai dgn basikal .... bang din ngan rafid dah biasa kayuh kat gunung ni... Rafid balik awal... ada urusan.....

Lagi satu group kat Bukit Birut (crossort resident hill la....) sebab semua ada urusan hari tu so ride kot dekat saja. Mod difahamkan Beskal jepung, Taurus dan sorang dua lagi kat sana

Tribute to Gary Moore

Loading...