WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

22 November 2009

CrossORT/ KBCC + Megat/anak..... di Bukit Birut

Apa dah jadi Jai.... But don't worried... nobody left behind
CrossORT + KBCC + Megat & son
Yang depan tesangkut.... Yang blakang pun turut terbabit la
Tak sangka pulak hari ni nak jumpa penghulu MTB utara.... Tok Megat
Yang ni jangan dok kata apa.... moderator(rock) punya bini....
On the way ke Bukit Birut dari One Stop CS... Ni dekat Lahar Tiang
Dalam Bertam Estate... berhampiran Abedeen Hotel
Ni pun sama
Banyak jugak rider hari ni.....
Dihadapan One stop Cycle Shop

Plan hari ni sebenarnya Yus ngan Rafid nak ajak ride dengan rider-rider baru yang baru beli basikal ngan one stop.... Entah mcm mana depa x muncul.... Last sekali crossort jugak yang melambak.... 12 rider... Masa dok minum waktu nak balik jumpa pulak geng KBCC ngan megat... so patah balik naik bukit birut sekali lagi.... Hari ni nasib agak kurang baik sebab kawan kita Ayie... jatuh masa downhill... teruk jugak.... Ride hari ni menarik sebab dapat jumpa group MTB lan... sambil kayuh sambil sembang........ TQ to all.... KBCC, Megat..... Crossort

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...