WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

16 May 2009

300 kaki Nibong Tebal...16 Mei 09.. kayuhan hari guru








Macam biasa full collections photo kat piccasaweb album CrossORT XC
Untuk besarkan imej photo di atas klik atas imej berkenaan

3 comments:

  1. Assalamualaikum, sempoi gambaq bicycle stand, KCNC pulak tu, hand made ke mod, kalau nak tempah jumpa dgn taurus boleh siap buat bunga lagi.Walau pun tak ramai yg ikut serta tapi meriah, first time pi kat bkt 300, trek ok, climbing ok yang layan baik punya downhill Bro, banyak kali juga nak "tetomuih" tapi masih boleh control macho, apa pun "enjoy the ride Bro", ada member nak kena "let go" bike dah, "nak senyum pun tak berapa nak menjadi", Ha....ha....ha, "frame sinic syok Bro", sungguh gua cakap lu, "kenape, tak percaya ha..." anyway TQ for the photo.

    ReplyDelete
  2. sempoi kyuhan arini.."depa" nak p lagi skali..nak tukag baskal pulak katanya...ada can la nk upgrade lg bike..thehehehe..anyway thnks utk semua geng rider harini sbb sporting(tunggu kawan2 yg slow n blanja makan peknga)..MOD> jgn tidok tak lena dah la, dok tringat kat SINIC yang dah bertukar hak milik...kahkahkah!!!

    ReplyDelete
  3. Ni yg x brapa sedap ni.... Balik umah bini dok pujuk tukag la frame lain ... dia nak frame tu. Buat dia mogok seminggu baru la mod hantuk kpala kat perdu nyok

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...