WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

10 May 2009

kayuhan hujan d'familia









Tak sangka pulak pg ni nak hujan... Mod dengan razif taurus bawa isteri naik Bukit Birut kul 8.00 pg. .. cadang nak sampai ke pondok durian kemudian down hill patah balik... Elok sampai Tangki air atas dah gelap gelemat... On t way turun.. mula hujan... sampai kedai paklong(7 eleven) betul-betul lebat.... rupanya kedai dah penuh dengan geng gerek gunung. KBCC, Sdri Serdang... Tengok muka md noor (GG) pun ada... Ha.. ha... orang jauh rupanya.. patutla hujan... Reda hujan sambung ke Bumbong lima...Pmtg Tinggi Bakar Bata... Tasek dekat Abeedeen Hotel... Total lebih kuran 34 km... Ok la.. Bettul-betul main selut hari ni... Isteri mod jatuh sikit, cuma luka kecil... ingatkan serik rupanya nak ikut lagi mcm tu... Sampai rumah kul 11.30 pg... Keseluruhan kayuhan hari ni 70% dalam hujan....macam biasa nak tengok lebih gambar .... klik pautan ke koleksi gambar crossort picasswaweb di sebelah

3 comments:

  1. Lepaih ujian Bkt Birut boleh la bawak pi ride kat NTMTB pulak, kira ok jarak mcm tu, training mendaki lagi trek2 yg mencabar, lepaih tu ke jamboree la kita........

    ReplyDelete
  2. ish... dah kot... esok pi tang mana pun nak ikut baru kalut

    ReplyDelete
  3. hehehe..baru kalut nak tempih..lps kyuh (offroad dlm becak selut dan tahi kerbau) "spjg mlm" mrs gua asyik dok cerita ttg fun n enjoy dlm ride pagi tu..new experience..kayuh pun bertambah selesa katanya sbb fork tinggi sikit, tak mcm fork lama..gua kata "sbb tu le kami pentingkan brg yg branded..utk efficient"..jd lps ni tak risau lagi nk upgrade bike..tak payah lagi dok klentong harga..kahkahkahkah..mod n mrs mod, lps ni kita ber4 p endurance plak..kyuh jauh lagi..ok.

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...