WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

25 September 2009

Selamat Hari Raya... Bila nak mula kayuh

Assalamualaikum dan selamat Hari Raya kepada semua Crossorts.... Hari ni dah masuk raya ke 6 .. mungkin ada yang puasa 6 minggu ni... elok la tu puasa 6 hari pahala sama macam sebulan beposa.. sapa tak nak... Mungkin next week boleh mula kayuh kot... Ada 3 jambori sepanjang bulan oktober ni rasanya.... Mod tak pasti ada tak antara kita yang masuk sebab mod tak uruskan apa-apapun.... Bagi mod rasa nak relax dulu sebab terlalu banyak jamboree rasanya kita masuk yang lepas... lagi pun budget dah "burst" lepas-lepas raya ni.... So mod ingat kita kayuh kot keliling Kepala Batas pun ok kot.... (Rider kampung la katakan.... he... he). Mod pagi kelmarin mula kayuh selepas hampir 2 bulan x kayuh ... dapat la 30km... penat tak tesangga....

2 comments:

  1. esok pi bukit biru, hijau dan kayu hitam lepaih tu corner pi gunung jerai

    ReplyDelete
  2. Bro, bila nak kayuh dengan geng2 crossortxc

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...