WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

02 June 2009

Kedah Jamboree 2009 (1 OGOS 2009)


Jamboree ni adalah dianjurkan oleh Yayasan Sultanah Bahiyah. Jersey longsleeve. Confirm dengan moderator kalau nak masuk, Bayaran penyertaan boleh dikecualikan untuk cukai pendapatan. Klik di sini untuk link dan maklumat lanjut tentang jamboree berkenaan. Kalau nak masuk beri nama pada moderator untuk booking tempat. Terhad 500 penyertaan sahaja. Goodies berupa jersey , stokin dan lain-lain. Buat permulaan apakata moderator booking sepuluh tempat dahulu... first come first serve

9 comments:

  1. Assalamualaikum mod, minta info sikit, tarikh dah tau tapi yuran masuk berapa bro....?

    ReplyDelete
  2. ok..aku booking 2 borang..mcm biasa la jersey saiz L n M..

    ReplyDelete
  3. Yuran penyertaan.. RM 50.00... tempat permulaan di Tasik Jitra... Goodies jersey(tangan panjang), stokin dan mungkin lain-lain lagi... Sapa nak tolong confirm ngan moderator... sepuluh tempat dah dimasukkan... setakat la... 4 orang dah confirm .... sape-sape yang tengah dok gila upgrade beskal tu apa lagi... jom la.... Yang "giant-Giant" tu ... masa ni la yg sesuai

    ReplyDelete
  4. Dok tunggu sponsor tak sampai2 lagi........

    ReplyDelete
  5. cikgu lan saya ngn ayah saya konfirm join..mcm besa jersey dua2 saiz m...borg amek kt sapa?

    ReplyDelete
  6. belum kluag lagi tapi saya dah booking 10 tempat sahaja.... campug danial ada 6 orang... tinggai lagi 4

    ReplyDelete
  7. terima kasih..ayah sy nnti pg dgn twin sya..
    tp klu sya cuti..sya la yg pg..haha

    ReplyDelete
  8. mana leh lps peluang..xpuas la kyuh kt ntmtba aritu...asyik cramp ja...

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...