WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

23 June 2009

Tahniah Razif Junior (Razin aka "Bhai")


Salute dari abah(uncle Lan) ngan member crossort yg lain untuk Bhai... Berjaya habiskan semua checkpoint dalam masa luar dugaan. Baru darjah 4.. Ranking rasanya lingkungan 240 - 250.... Bapa dia pun jenuh mengambat. Dapat tangkap tepi highway.

Untuk member crossort lain yg habis ke x habis ke welldone... Yang penting "the spirit to participate not to win"... 19 Julai ni ada UUM punya Race.. 1 Ogos pulak Kayuhan yayasan Sultanah Bahiyah... Mod dah confuse mana nak pegi sebab tarikh tu dekat sangat

Cakap pasal trek NTMBA 09... trek dia rasanya x sesuai sangat untuk beginer.. Downhill macam duduk dalam mesin basuh separuh automatik.... gegar satu badan. Rasanya kalau compare ngan Jamboree Bukit Mertajam... kira-kira yang ni adik dia la... Ada kawan-kawan crem kaki.... ada yang nak crem tangan sebab gegaran terlalu kuat.... . Sepanjang kayuhan mod.... ramai yang mod jumpa krem.... terbalik dalam semak.. macam-macam lagi... Alhamdulillah semua anggota crossort selamat pergi dan selamat balik. Apa pun sekali lagi tahniah buat "Bhai" khususnya dari abah ngan pakcik-pakcik crossort

6 comments:

  1. tahniah buat bhai..tp xpuas hati loo....haha..nnti kita berentap lagi..haha

    ReplyDelete
  2. razif junior(bhai)June 23, 2009 at 9:15 PM

    bhai nak ucapkan terima kasih kpd bab,abah dan semua uncle crossort sebab bagi semangat kat bhai...abg danial jangan marah sebab kalah dengan bhai,hehehe..

    ReplyDelete
  3. taurus junior (bhai)June 23, 2009 at 9:19 PM

    Taurus junior (bhai) laa..

    ReplyDelete
  4. apa pun tahniah buat member krosot, habis tak habis semua berjaya, penyertaan tu yg penting, ada juga member krosot yg sampai awai, tahniah buat jod kerana bagi naik nama krosot dipersada MTB. climbing tu biasa la tapi yg tak berapa nak puas pasai downhill dia punya henjut bagai nak gila, bergojang habis tulang-tulang tapi yg guna fullsus layan habis la trak mcm tu, climbing yg teruk2 tu kena la tolak jugak tapi tak pa la sat gi dok ingat boleh layan DH tapi cerita lain pulak yg jadi tak pernah sakit belakang masa dok kayuh tapi NTMTBA ni mcm nak tekeluaq tulang pinggang nasib baik jumpa member bawak minyak tomoi sapu minyak tu baru rasa lega.

    ReplyDelete
  5. taurus junior (bhai)June 30, 2009 at 9:20 PM

    dapat no 245, bab no 243..

    ReplyDelete
  6. Caya la Bhai.......... Dengar cerita naik Gunung Jerai kelmarin(ahad) pun Bhai yang sampai dulu

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...