WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

04 July 2009

Sekitar NTMBA 09.... Sorry lambat... kalut


Jane...Chen mana ??... Chen roadie maa... mana mau mai...




Gambar yang kat bawah masa ambil goodies kat umah moderator pada malam sebelum event


Nak tengok semua gambar klik kat link berwarna ni http://www.picasaweb.google.com/crossortxc

1 comment:

  1. Asalamualaikum Mod, Tq kerana susah payah upload gambar NTMTBA09, dok dalam kalut2 pun boleh monitor blog kira ok lah tu. Anyway saya bagi pihak crossortxc ucap tq sekali lagi..."hidup crossortxc, wa caya lu.."

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...