WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

28 October 2009

CrossORT dan 5/8 Bertam Putra di Ulu Paip













KLIK ATAS IMEJ UNTUK BESARKAN GAMBAR

Sempena cuti Deepavali 17/10/2009 yg lalu... Geng Bertam Putra 5/8 ambil kesempatan pegi berkelah kat Ulu Paip... So rock join sekali... Kebetulan 5/8 penuh ngan geng crossort ... so gathering tu cara x langsung nampak mcm crossort punya event... Apa pun hari tu semua orang enjoy .... Mungkin lepas ni kita buat "gathering" just for ahli keluarga crossort .... Bukan apa bila semua geng gerek baru sembang bab tu saja ... kalu dah ramai ngan bukan peminat MTB nanti orang boring sembang ngan kita ..... Ni pun ada ura-ura nak buat "pertandingan boling" sebagai acara sampingan.... Zain ("goose" pun dia... "anugerah" pun dia) tengah buat paperwork.... nak kena bentang dalam mesyuarat akan datang... tempat x tau lagi ... mungkin kat puncak Bukit Birut kot... Mungkin mod akan buat sato poll untuk survey pendapat kekawan kita dalam crossort...

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...