WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

22 October 2009

Kayuhan Warisan Taiping 2009 .... coming back

Welcome Back!

Kayuhan Warisan Taiping 2009 (KaWaT'09) will be back this coming December.

Seperate this event to all those mtbikers and mtb clubs all over Malaysia, South East Asia or all over the world.

Tentatively, the event will be on the followings:

  • Date : 27 December 2009
  • Location : Taiping Heritage Town. ( Detail on the assembly, flag off location etc will be notified soon)
  • Fee & Winning Prizes : Will be announced soon
For your info, this event will be the annual event for Taiping Heritage Town. Due to the massive and supportive participant, this year we're hoping that more participants with more thrills and enjoyment that will never last.


To make this big event successfull, we're looking for any sponsorship or collaboration from any industry players, GLCs, NGO's, Goverment or Individuals. This is the platform for you guys for promotion etc.

For more info please contact /email us at info.kawat2009@gmail.com
  1. Kak Sue : 019 4781 370
  2. Shafiq : 019 6446 708

5 comments:

  1. ha..ha ... amacam crosssort.... mod rasa kita masuk kot event ni... Last year kita masuk... tahun ni pun kira masuk kalender crossort kot

    ReplyDelete
  2. Hai, mod kalau sebut pasai taiping jamboree dia cukup bersemangat, kenapa ha...., ada sapa2 tau pasai apa, aku cuma nak teka "mungkin" - "pasai nak balas dendam musim sudah punya hal, tak sempat nak kasi habis semua CP, wa ada ingat la," tapi apa pun "BIAR LAH RAHSIA", kata siti...

    ReplyDelete
  3. "Anugerah crossort".... Mod bersemangat pasai Taiping punya jamboree kira first punya jamboree yang complete semua check point dalam masa ditetapkan... tapi memang ada sahabat yang tak habis semua check point... x kisah la tu ...

    ReplyDelete
  4. ...aku pun nak msuk gak sbb kat sana byk lombong tinggai..boleh pancing lampam..

    ReplyDelete
  5. taurus G dah kena sampuk dgn ikan lampam, tak ingat lain dah, itu la kerja dia tiap2 ptg sampai kat maghrib baru nak balik umah

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...