WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

16 March 2010

Cermin Kereta Berderai balik dari RUN 10






Nak buat camana ... Abg Nasir punya cermin kereta civic berderai tiba-tiba masa balik... waktu tu ada kat changloon... Tak kena apa pun dia kata ...tiba-tiba retak seribu.. kesian kat bro kita ni mod ikut la pelan -pelan balik. Berenti rata bawah flyover... hujan. Dekat pukul 6.30 ptg baru sampai rumah

7 comments:

  1. sabar saja le bro, dugaan tu, mungkin panas sangat kat perlis tu. Mcm ni la bro nak cerita pasai pengalaman cermin kereta pecah sendiri, pernah alami 3 kali masa guna dua jenis kereta, ada member kata dah sampai masa expired date dan tak tau la mcm2 cerita lagi dok dengar, last sekali ada member bagi petua, dok guna petua tu la sampai ke ari ni, alhamdulillah cermin depan tak pecah sendiri lagi, nak tau petua apa......nanti jumpa kita cerita panjang, ok, bro....

    ReplyDelete
  2. Kena habag kat abang nasiren ni....

    ReplyDelete
  3. Ada satu kereta cermin dia x penah pecah... buat la mcm mana pun.... Kereta Tolak satu roda yg dok angkut tanah...

    ReplyDelete
  4. sabar...mungkin cermin tu thermal shock....semasa parking di Poli Perlis tu panas...on the way balik...kena hujan...prak...la dia

    ReplyDelete
  5. bro, buat lawak nampak, kereta tu kat umah taurus belambak, mau...., minta kat taurus......Jom bro pi Jerai ari sabtu ni, syok woo...,kelas esok pun ada, tapi peluang ni mai sekali sekala, dua kali dua kala, ok bro set, jumpa disana 07.30 am

    ReplyDelete
  6. Ya la tu... sekali sekala... 2 kali 2 kala... kena 12 kali... water kala(colour)

    ReplyDelete
  7. tapi skrg kala pun dan lebih dari 12 bro, jgn guna water kala bro, guna cat "I see I", cara mcm mana nak sapu cat tanya kat taurus, dah tak terkala-kala dan tercat-cat ni,...., tak pa la bro, pasai gunung jerai kita adjust lain masa sama lu rock tapi wa tetap pi dgn lain-lain members crossortxc yg nak pi.....

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...