WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

15 March 2010

CrossORT di RUN 10 Perlis







Trek 8500 milik crossort members

sampai beskal pun boleh mandi lepas kayuhan di hostel politeknik

Pasangan dari crossort( Mie dgnIja)

Jort, Neng, Rafid, Anuar

Rock dengan Jai... Sebelah Rock ialah Bard (member PKG dari Perak)

One Stop Cycle shop punya booth..

Panas sangat... x pakai sunglass silau mata

MTB (Mai Tolak Basikal).... Rider Perlis panggil "Bukit Air-Cond"... ????

No wonder.... Depa panggil Bukit Botak... Benda paling tinggi kat sini ialah rider ngan basikal

Ramai yang kejang otot kat sini... Tengah dok kayuh terus tumbang... + moderator

Sebelum flag off.... Senyum la lagi

Ustaz Hafiz ... tepaksa mengalah kali ni... 3 kali tiub pecah...

Sebahagian dari 1400 peserta semasa nak flag off..

Nasir Senior... Kat hostel (Cukup selesa)... Lepas ride siap pi tidog sampai puas baru balik



Gambar kayuhan x banyak sebab telampau seronok masa kayuh... view cantik.. Tarmac ada, kebun getah ada, bukit ada, flat ada... pendek kata semua OK pada pandangan moderator. Semua yang dijanjikan penganjur ditunaikan... two thumbs up... Yang paling menarik yg tak pernah disediakan sepanjang jambori lain ialah kerjasama dengan pihak UITM, Politeknik dan tentera rasanya. Sepanjang kayuhan dan persimpangan ada adik-adik manis dari UITM yg bagi semangat ... "Bang... kat depan ada air... Bang tak jauh dah bang... " setengah batu dah nampak depa dah angkat tangan dan jari tunjuk laluan... Yang nak cram pun cancel dulu .. dah jauh dari depa baru kelupog turun basikal

4 comments:

  1. uih ada awek cun...rugi2...klu cramp pon xkisah lah...haha

    ReplyDelete
  2. Danial... kalau kena gaya boleh cari jodoh kat RUN 10... untuk orang muda mcm Danial ngan akmal la....

    ReplyDelete
  3. ni bilik kami wakakaka ade basikal la bro

    ReplyDelete
  4. end... Danial anak bro nasir... antaa rider crossort paling muda... lama x kayuh ngan kami... Ada Johor... studi... orangnya hensem... baik... kalu nak bekenalan... leh tolng adjust ni....

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...