WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

11 April 2010

Kemalangan di Kayuhan Bendang...


Mi TSS

Walaupun meriah tapi kita tak boleh pastikan semuanya 100% perfect. Satu kemalangan berlaku di persimpangan Bertam Indah sebelum flyover ke KIOSK Bertam. Dan nak jadi cerita peristiwa ini disaksikan oleh salah seorang rider yang tak masuk kayuhan ni sebab sakit lutut.... Mi TSS. Dia yang bawa peserta ni ke hospital. Ceritanya.. Mi berhenti di lampu isyarat. Seorang rider dari pekan Kepala Batas menghala ke KIOSK. Marshall dah arahkan kereta berhenti... memang kereta tu berhenti. Tapi kereta di sebelah kiri terus memecut tanpa pedulikan marshall... apa lagi.. terus hentam rider tadi. Mi TSS kata depan mata dia ... dia nampak rider tu melambung... Dia terus call rock suruh maklumkan pada organizer. Yang celakanya.. pemandu haram jadah tu... terus belah... tapi dia tak nampak nombor plat dia jatuh.... kalau dia terus belah tanpa buat laporan polis memang sah celaka sungguh dia ni dan tunggu polis cari dia... Mi TSS pun bawa rider yang cedera ni ke hospital.... TQ Mi TSS.... sama-sama kita renungkan... dan mod rasa organiser akan buat apa yang sepatutnya dilakukan...

4 comments:

  1. ya allah...kuang ajar betul la driver tu....

    ReplyDelete
  2. takpa dia tunggu la

    ReplyDelete
  3. Salam..for your information, mangsa adalah dari team recovery_malaysia (kulim) bernama Asiati..ketika ini berada di Hospital Seberang Perai...Doakan beliau cepat sembuh, Amin

    ReplyDelete
  4. TQ... Insyaallah Kami di Crossort mendoakan supaya beliau cepat sembuh,,, Rasanya begitu juga semua warga MTB yg lain...Kalu ada info terkini bg la tau...

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...