WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

04 April 2010

Sedikit Info kayuhan bendang


Klik imej untuk paparan penuh
Rajah di atas adalah jalan ke KIOSK Bertam dari lebuhraya PLUS exit Bertam

Ni ada sedikit info dari Megat tentang kayuhan bendang

Tarikh: 11 April 2010
Flag off :7.30 pagi

Tempat : KIOSK Bertam, Kepala Batas


Jarak kayuhan : 51.65 km (80 % bendang/sawah padi).... Tak ada bukit
Feeding point : km 25 (pisang + air mineral)

Check point 1 : masa berlepas
Check point 2 : Feeding point
Check point 3 :Finishing line

Goodies collections : Hotel Sri Malaysia, K. Batas.... 10/04/2010 .... 3.00 - 6.00 ptg
(Ada yang bertanya sebab masa isi borang hari tu tak perasaan tentang hal ni dan ada pulak yang terlupa)

Ada lucky draw.... frame GIANT, GTS dan Helmet MTB.... serta hampers.... bukan pampers

4 comments:

  1. dapat le sikit info tentang kayuhan bendang atas daya usaha Mod crossortxc, TQ Mod, tapi jangan tersalah faham pulak bro, crossortxc bukan penganjur.

    ReplyDelete
  2. dlm kecanggihan IT sekarang penganjur punya laman web pun tadak. nak cari info pun kena tanya orang. macam mana cerita ni. saya tak berani masuk. nak dengar cerita-cerita selepas kayuhan nanti.adakah ceritanya semeriah taiping.

    ReplyDelete
  3. yang mod tahu pejabat belia dah buat mesyuarat 2,,, 3 kali. Dan tenga sukarelawan adalah dari kalangan budak-budak belia.... Apa pun kita tunggu sajalah 11 hb 4 nanti... kita support setakat yang mampu sudahlah

    ReplyDelete
  4. betoi mod, saya setuju, kita support setakat yg mampu sudahlah, peribahasa dulu2, "Tepuk dada, tanya selera", tapi la ni dak dah, "Tepuk poket, tanya selera", tak lagu, tu ka mod.....

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...