WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

28 August 2010

Majlis Berbuka Puasa CrossORT XC d'One Stop Cycle Shop

TQ Isteri-Isteri gang Crossort yg faham ngan minat suami... Ada antaranya rider jugak... Tapi bukan semua ada dalam gambar ni... mana pi lagi setengah... ushar bazar ramadhan kat depan tu kot

Anak Taurus(Cikgu Raziff) ... manja dgn rock ngan isteri

Ha.. Yang ni tauke kedai One Stop (Yus).... TQ tahun depan ada lagi kot

Cikgu Awa (wife rock) dengan Kak An(Isteri Anugerah Crossort)

Cikgu Razif(Taurus) ngan bro Nasiren

Yus, Abg Ad, Izmi... Izmi balik dari KL untuk buka di One Stop

Rafid (partner Yus)... dok bg taklimat apa tah...

Ustaz Hafiz 8500.... Imam sembahyang maghrib

Sembahyang Maghrib berjemaah... Tu.. Taurus lambat sampai... pi beli barang sekolah anak dulu di Tesco. Baju melayu sepasang tu AmirulMekanik One Stop).. Ingat malam ni nak buat majlis bertunang dia. Sebelah dia anak Rock. sebelah lagi Tu Bang Din Blue Merida

First time crossort berkupul dan berjemaah bersama-sama..

Makan.. jangan x makan... Yang tengah dok suap tu isteri Kamarul

Sempoi jugak... tahniah pada Yus kerana berjaya uruskan majlis. abang Ad nampak mcm tok penghulu malam ni. somesoul duduk mcm orang nak jadi saksi kawin..

Awat x makan lagi.... Sabag... tunggu orang azan dulu

Pakat dok pikiaq yang mana nak makan dulu ni

27 OGOS(17 RAMADHAN 1431) -Majlis berbuka puasa... Ramai jugak yang mai...Yang x datang tu ada hal. Izzat baru dapat baby (Tahniah).. Overall kedatangan hampir penuh. TQ pada One Stop Cycle yang menaja jamuan buka puasa di samping masing-masing bawa serba sedikit. Semoga dimurahkan rezeki pada masa-masa akan datang.

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...