WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

10 August 2010

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

Diucapkan selamat berpuasa kepada semua MTB yang beragama Islam seluruh negara yg singgah ke blog ini. Semoga di bulan yang mulia ini kita dapat menginsafi, menggandakan ibadah kita dan semakin dekat kepada DIA.

6 comments:

  1. boleh...boleh... kat mana... sihat dah ka bro

    ReplyDelete
  2. ok dah sikit bro, tq mai melawat dan tq juga utk crossort2 yg lain kerana mai melawat ari tu kat seb. jaya. Majlis berbuka kita buat kat PGR ke, hotel sri malaysia ke, one stop ke atau kat umah mod pun boleh (acah saje bro)

    ReplyDelete
  3. no problem... tidak pun hotel 5 bintang

    ReplyDelete
  4. ganbag Rock mcm nak melepaskan gas yg berlebihan akibat gegaran downhill yg amat teruk dan panjang...

    ReplyDelete
  5. macam dok dalam washing machine masa tu

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...