WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

03 March 2009

Kayuhan 300 kaki ...Bukit carpet

Aku tak tau la... nampak gaya makin "crossort" kawan-kawan aku ni... ari sabtu 28/2/09 depa pi kayuh 300 kaki. Naik ikut off road, turun pun ikut off road.. dengag cerita hafiz jordan belah sampai tak ingat kawan blakang... mahadir(manusia yang lahir pada zaman yang salah).. kira jemputan minggu ni la.. pun tak kurang hebat. Yang syok.. tak tau jalan tapi canggah naik dulu... kelam kabut tok batin taurus pi dok cari depa.... Tak cukup tu hari ahad pi Bukit Carpet, Penang pulak... Rider lebih kurang sama... Razif Taurus, Rafid, Hafiz Jordan, Nasir "aerodinamik"... lagi teruk dari 300 kaki... Balik dar penang pi Alog Setag.. kedai basikal Merida... Nasir pi tangkap XT punya hydraulic brak set... RM 750.00 .... murah... brake motor RM 50.00..mahal bang.... Tak cukup tu ... lajak pulak pi Jitra..... Aku tak tau la depa sampai umah kul brapa....

1 comment:

  1. Assalamulaikum bro,depa ni semua kayuh sungguh, harap kat kulim nanti ada team crossort xc dikelompok yg terawal..............
    Aku dah 2 minggu tak kayuh, kulim hitech dekat dah, sekarang ni waktu ptg pulak hujan, time tu la pun yg ada utk kayuh. Up Garding ni perkara biasa la bro, nak cantik lagi ada member dok racun kat atas, mula la ketar habis, tapi apa pun up grading la mengikut kemampuan........., caya lu la abang nasir, lepas ni tukar rim pulak, lepas tu tukar folk letak yg ringan bangat, nak up gading apa lagi la, enjin beskal tak mau ke...,

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...