WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

07 March 2009

Kayuhan Persediaan Kulm Hi Tech Exploration 09

(7/3/09)Nampak gaya pagi ni team CrossORT XC berpecah 2... Satu ke Batu Kawan.. Satu ke Bukit Birut. Di Batu Kawan menurut dari sumber yang boleh di percayai... 2 kawan kita "tetomoih"... Razif BPJ dengan Hafiz Jordan... Tu la Rafid... kena tukag "fullsus" cepat sikit... Nampak gaya kali ini penyertaan 2 adik beradik menyentuh perasaan peserta lain hari ni... maklum la selama ini hanya bertemu di Jambori sahaja...sapa lagi kalau bukan Razif Taurus ngan abang dia.."albert ang"... Lebih mesra dengan panggilan "abang bert" di rumah....Saudara Yus hampir menitiskan air mata dengag cerita...Lan sinic senyum kambing di Bukit Birut dengan Mat jamnapari........
Tahniah.... Razif BPJ, Rafid PGR, Wak Yadi, Razif Taurus, Yus Scott, Hafiz Jordan.

Di Pinang Tunggal pulak tak ada yanng menarik sangat... cuma lan try tayar baru dia "Kenda klimaxlite". Thanks bro rafid for you opinion about the tyres.... 5 peserta diketuai oleh.. Zain Goose, Nasier Senior, Nasir Junior, Ustaz Mat, Lan.. Turun Bukit irut lepak kat " 7 eleven".. Paklong roti canai... Gambag coming soon at picassaweb... Batu kawan x dak gambag... cameramen x pi...

6 comments:

  1. gambar kena check ngan rafid pgr, siap ngan posing depan 'set sofa batu'..brader don jumprider. laporan dari beskal jepung

    ReplyDelete
  2. maklumat salah..bkn rafid yg tertomoih tp abg dia tok bomoh niyang rapik...kena tukar full sus cpt skit...GAMBAG BNYAK SMUA KT TMPT TINGGI BACKGROUND PULAU AMAN N PENANG ISLAND..tp kt dlm henpon la...wak yadi pakai baskat baru.. BIANCHI. yus pakai SCOTT lama..takut baskal baru calag..

    ReplyDelete
  3. Assalamaulaikum Bro, ride hari tu ok, walaupun light tp yg penting enjoy, setakat bukit birut tu boleh la, anyway tq kat semua bro crossort xc, bro rock tq banyak2 tlg pi ambik goodies dan download gambar2 team crossort xc

    ReplyDelete
  4. Rafid tolong e-mail gambag kat batu kwan. .. sms sama kata dah email... sebab jarang-jarang buka email crossort

    ReplyDelete
  5. Moderator> Laptop baru reformat, nak kena install softawre dulu then saya hantar gambar...

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...