WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

26 April 2009

Bukan untuk dijual......

4 comments:

  1. Assalamualaikum, Rock dok perangat dah, boh racun bagi kuat lagi baru jalan, tapi apa pun kira alright lah, sapa2 yg bekenan,berminat dan berkemampuan boleh teruskan hajat masing2, aku guna whell set lama pun dah ok, "rock steady"

    ReplyDelete
  2. Pasai kaki tak kuat.... beskal ok sikit jadi la.... Bukan niat nak meracun tapi tambah perisa

    ReplyDelete
  3. sarutu isketambolaApril 27, 2009 at 9:49 PM

    sekurang2nya minggu ayam berak kapog ni tak la boring melengung sorang2 atas pokok belimbin...boleh gak dok belek rim baru..aku cuma mampu tunggu 'janda' orang ja lah...(parts secondhand la)...semoga terus maju dalam menukar parts...dapat gak aku merasa..heheheh..

    ReplyDelete
  4. ha...ha... tak dan maghrib... ayam bapak naik pokok belimbin boh kepala bawah kepak.... Minggu x basuh baju... Rock ngan sarutu isketambola senasib.... Janda orang pun kalau barang baik lagi baguih dari barang baru... barang baru dekat 3 kilo ... janda 1.4 kilo... apa nama janda tu... Puan SID

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...