WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

19 April 2009

Pendaftaran Jamboree Nibong Tebal 09

Bagi yang berminat untuk pendaftaran secara "Bulk registration" under crossrtxc... sila serahkan butiran peribadi kepada moderator.... tapi sekali ngan fulusnye.... Kalau boleh cepat sikit.... Borang moderator dah beri pada Razif Taurus di Bertam Putra

9 comments:

  1. Assalamualaikum, tak dak borang pun, taurus peram kat umah dia

    ReplyDelete
  2. mAI LA MASUK RAMAI2... MENANG DAPAT AIRCOND SORANG SEBIJIK...KAH9

    ReplyDelete
  3. tak sat ni bro jais dari GG call, sapa2 team crossort hendak no. tag yg sempoi2 punya utk jamboree n/tebal boleh contact dia. aku nak boking no. tag 288.

    ReplyDelete
  4. Mod nak nombor last sekali....

    ReplyDelete
  5. Mana ada borang Bro, taurus dok peram kat dia, dia nak sabotaj, supaya semua org tak yah pi, biar dia sorang saja yg pi, baru dia boleh dapat no. 1, taktik lama la tu, biasa sangat dia dok buat mcm tu,

    ReplyDelete
  6. alah peram pun takpa...klu hang masuk pun buat menyemak trek ja, buat susah sweeper dok mengangkut hang keluag atas pick up...buat susah kwn2 dok guide hang smp habis...kah9

    ReplyDelete
  7. cikgu mazlan, ada member2 yang sesak bulan ni... nak submit borang dgn duit 7hb ni boleh tak...??
    boleh tunggu kot..

    ReplyDelete
  8. Jai Downhill> No problem.... kita faham.. biasalah tu... yang ni cuma rekreasi.. utamakan mana yang perlu dahulu

    ReplyDelete
  9. Rock gua ingat lu kasi satu tarikh kita kumpul dgn borang dan duit sekali, alright kot

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...