WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

14 April 2009

Kayuhan Birut d' gas pipe ... 12/04/09

Assalamualaikum... Kayuhan lebih kurang 30 km hari ahad tu. Menarik gak sebab jalan yang becak dan agak licin. Antara trek yang dilalui ialah trek SP Jamboree .. Ada bahagian yang x boleh kayuh sebab dah jadi jalan air dan terlalu licin dengan bongkah batu kawi.. Aizad bermasalah dengan cassete dan hub dia.. so Yus temankan dia keluar dan lepak tunggu all the guys yang lain kat Pak Long 7 eleven.... Masa turun paip gas malang x berbau... Danial anak abang nasir senior pulak jatuh... dia punya impak .. helmet pecah.. bayangkan kalau x ada helmet... kesian sebab esoknya dia ada exam... so overall kita keluar dari trek lebih awal sebab kesian member dok tunggu kat 7 eleven... lagi pun danial dah jatuh... pedalling as a team... ada problem kita sama-sama selesaikan...... koleksi gambag tunggu sat ... moderator sibuk dan kalut dengan keja pejabat... pendek kata ... crossorttttttttt.... tapi ok lagi la ... x jadi serabai ngan serabut nyok

2 comments:

  1. cassete & hub punye problem dah settle arini.nasib baik la tukar spare part dlm hub saje, x payah la tukar satu set wheel. cuma beli satu set hub deore (depan & belakang). bukak flywheel dlm hub tu, pasang kat hub lama. selesai masalah. sekalung terima kasih kpd. yus scott sebab tolong ikut kuar short cut..siap layan downhill lagi tu..sempoi lah & taurus atas kerna jadi tow truck sampai umah....yg lain sori lah pasai ride terganggu gara2 'free wheel' nie..rno

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, syok dengar cerita hampa semua pi kayuh. Walau apa pun bila hampa semua enjoy ride aku pun buat2 rasa mcm tu la, bengkak.....betoi. Untuk abe jak, "Demo buat cerita gapo", detail sungguh demo cerita, mana gambarnyo, tak tubik lagi ko, acah aje tu.

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...