WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

27 December 2009

Kata-Kata Tak Sepatutnya Dari Organiser KAWAT09


Kalau betul la kata-kata ni dari blogger KAWAT09.................Kata-kata ni moderator ambil dari blog http://kayuhkong.blogspot.com/ melalui chat box mereka. Setelah setengah mati kita kayuh......... sori bukan kayuh tapi tolak.............lagi sekali sori bukan tolak tapi pacak dalam hutan........... tak tentu hujung pangkal. Harap-harap bukan moderator blog KAWAT09 yang keluarkan kata-kata ni dalam blog kayuhkong.blogspot.

Walaupun chat box rasmi KAWAT 09 dah ditutup(akibat teruk kena belasah)... Sapa-sapa nak luah perasaan boleh la tulis pada ruangan "comments" post ini....

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Penganjur KAWAT09 kena terima hakikat dan kutukan... macam sorang "pondan"(nun jauh di penjuru bandar Taiping) yang myanyi lagu Saleem Iklim sewaktu "meniaga"..... "walaupun pedih sanggup ku tahan dan kurelakannya"....(melodi dia masing-masing kena sendiri ingat la bro)

    ReplyDelete
  3. Jamboree paling hina, keji yg penah kami sertai... tiada kata yg setanding utk mnyata hinanye penganjuran.. cite lbh pon yg xguna, menanbah dosa aku aje... 2nd @ last kami join.
    kalo next year buat gak, mmg hangpa xsedar diri, bersuka la dgn wang yg ada skang....

    ReplyDelete
  4. penganjuran yang memalukan

    ReplyDelete
  5. aku tak tau nak kata apa.... tapi ader member aku dok meritih dalam hutan yang trek KAWAT09 ni adalah trek B_B_.. ermmm aku kalau dapat ler org yang buat trek ni...aku nak ikut dia kayuh dari mula sampai habis jangan turun basikal...kalau turun aku sepak pungkuk dia....

    ReplyDelete
  6. walaupun aku baru dlm sukan MTB ni..KAWAT09, memang teruk...gengbasikal@kulim

    ReplyDelete
  7. kawat09 rasa di perbodohkan oleh orang taiping(dia tgh dok kira duit kita skang ni)

    ReplyDelete
  8. burrrrrppppppppppp...Alhamdulillah,,kenyang makan buah lai sekotak...kahkahkahkahkah...balik modai bayag RM 50..

    ReplyDelete
  9. x pa... x pa.... sapa nak luah perasan luah dalam blog crossort ni. Walaupun chat box KAWAT 09 dah tutup tapi aku yakin depa dok baca semua blog MTB Utara la ni... Apa kata dari KAWAT 09 kita tukar kepada KAWAQ 09 (orang utara semua tau apa dia kawaq)

    ReplyDelete
  10. apa cerita chegu lan? story kt sya sket...

    ReplyDelete
  11. Hish panjang ceta wak..... tunggu cuti balik kayuh kita ceta.... Jamboree paling mangkag dalam dunia

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...