WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

05 January 2010

Cadangan Membersihkan Trek Bukit Birut, Pinang Tunggal

Dok sembang-sembang dengan kengkawan dlm Crossort... Timbul satu cadangan utk membersihkan 2 laluan di Bukit Birut Pinang Tunggal yang digunakan masa SP Jamboree...la ni dah semak Taurus cadangkan kita buat hujung minggu ni (ahad 10/01/2010) ... Mungkin kita boleh minta saudara Yus One Stop untuk guna 4 wheel Drive dia untuk bawa peralatan... sementara yang lain kayuh ke sana.... Kita jemput semua mountainbikers yang ada di sekitar Kepala Batas untuk gotong royong... Yang lain kalau nak datang... No problem... dialu-alukan...

Cuma satu cadangan .... Mungkin boleh beri pendapat pada ruangan "comments" dibawah
Kalau program ni jadik moderator akan maklumkan semula selewatnya malam jumaat melalui blog crossort ni

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. OK bro... kita kumpul komen... nanti satu dua mlm kita jumpa diskusi sikit... jumaat mlm sabtu kita masuk blog kalau on ataupun kalau tunda

    Bro... Taiping jgn sebut la ... kes sensitif tu... babi hutan kat bukit larut sampai hari ni dok pikiag mcm mana la manusia 2 kaki ngan 2 roda lalu situ... dia yang 4 kaki pun jarang-jarang lalu

    ReplyDelete
  3. Rock..komen babi hutan tu buat saya gelak sampai jatuh kerusi.....Pasai nak menebaih tu set elok2..kita pakat2 pi la...laluan kita kena bagi sempoi2 sikit so mcm kata anugerah..tak la boring sgt.

    ReplyDelete
  4. ROCK..Bro Anugerah ni klu buat cadangan, fuuuhhhh memang hebat..nak tebaih sana, nak tebaih sini..buat lorong tu, buat lorong ni..tp hari nak meranduk hutan dia lepaih ke HADYAAI tak pun dia jadi MAMBANG..gurau saja bro, jangan marah ha...nanti kena jual (guna ayat dia la nie).Tentang cadangan laluan beginner, semi-pro dan pro, kita serah kpd bro Anugerah utk buat signboard.. tampat2 yg member kita pernah jatuh dan mengalami krem kita namakan, cthnya spt:
    1) Selekoh Nasir (kona baring tak lepaih);
    2) Jurang RR ( Razif BPJ n Rafiq);
    3) Cerun Aizad (tempat Jad patah bahu);
    4) Puncak Jai ( tempat Jai Krem);
    5) Alor Mod ( Alog ayag tempat Mod terkangkang);
    6) Tanjung Din ( Abg Din patah bahu);
    7) Sungkog Zain ( tempat Zain tersungkog le)
    dan lain2 lagi yang difikirkan sesuai.. apa macam??? ada brani ka??

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. kahkahkahkahkahhhhhhhhhhhhh....mcm mana bleh tak ingat nih??? mane tak nye.. Ajis baca bunyi syair, Sudin baca bunyi Arab..Ramlee baca langsung tak bunyi apa2...tapi gua tak jatuh, kena sipi-sipi..pam sj yg terpelanting..keh keh keh.. jgn marah ha..nnti kena jual..rossot..rossot..

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...