WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

27 January 2010

Gamitan Jerai

Abg Nasiren dgn dia punya venzo


Crossort di hadapan muzium perhutanan

Peh... lega dah sampai kat muzium... tapi x abih lagi ragaih

Pic ni dah masa nak balik .... biasala... upload tak ikut turutan

Ni kat puncak... tapi bukan la kat menara ... untuk lesen penuh... Rafid, Hafiz sampai menara

Relax dulu.... ambik angin... sembang-sembang dgn MTB lain... basikal mengeratkan hubungan


Masa sampai di kaki Gunung Jerai jumpa ngan Rani... tapi dia tak kayuh hari ni

Gambar beramai-ramai ngan group lain ... dari Kedah rasanya


Ustaz Hafiz Jordan.. turun semula ke Muzium kemudian naik balik ke puncak dengan member lain..... Entah kederat apa yang ada kat ustaz ni tak tau la...


Antara rider baru dalam Crossort... tapi dah round satu Penang...

TQ Rafid... Terima kasih daun keladi... Mod tengok harga takut nak order. Tapi Rafid kata makan apa nak makan...." Jangankan telur 2 biji.. kepala gajah pun kalau engkau orang nak makan... makan la...Ini hari Rafid yang belanja"

Ustaz hafiz nyaris-nyaris nak makan tiub dalam rock.... masa nak naik... lapar tak makan pagi

Order jangan tak order .......

1 comment:

  1. order hak tengah tu satu.....habaq kata bungkuih no!

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...