WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

01 February 2010

Bukit Paya Merbau, Bandar Baru, Kedah

Rafid bagi taklimat apa pulak dah ni... ka dok ambik order

Tengok muka pun tau... semua enjoy ... lupa semua masalah kerja rutin harian

Makan pagi ni ditaja oleh Cikgu Awa
3 keping gambar kat atas ni sepetutnya di bawah sekali... miss masa upload semalam

Abg Ad dgn Cikgu Awa depan One Stop sebelum bertolak ke Nibong Tebal/Bandar Baru

Dan lagi balut rokok daun brader kita sebelum bertolak


Rock dgn orang baru dia ... Trek 8500 .. Sedap bang... climbing ngan descending.. (racun...)

Orang kuat crossort ni... Nasir aerodinamik... kalu mai angin dia jangan sapa boleh hambat

Anuar ... tengah dok kira bunga tayar sambil kayuh

Signboard ... on the way ke puncak

Mana rock pi ni... kesian cikgu awa... Rock dok tunggu kat atas... mana bini aku pi ni

Lupa segala masalah sepanjang minggu... masing-masing enjoy... jangan fikir pasal kerja

Ish.. Trek 8500 rock ngan Ustaz Hafiz.. sedang beramah mesra





Bertolak kul 7.45 ke destinasi... Riders ada 10 orang rasanya. Jarak hanya lebih kurang 7km tapi dia punya pacak masa mula off road boleh tahan... mau terangkat tayar depan... Trek rasanya banyak berbeza banding dengan kayuhan terakhir kat sini... Bukit dah mula digondolkan... banyak laluan air... kemarau pulak tu... so kebanyakan laluan dia punya tanah menjadi keras dan agak berpasir.... overall OK la... Lepas ride mcm biasa.. melayan nafsu makan pulak.... lepas tu pakat-pakat balik sendiri....

Mod test trek 8500 yg baru sambag.... dia punya performance marvellous... tapi halfway bagi isteri naik... pasal x gamak tengok dia kayuh frame lama... nampak tersiksa... akibatnya.. lepas tukar basikal isteri mod langsung x berhenti kayuh teruih climb sampai atas menara di puncak... mod pulak terkial-kial ikut belakang..

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...