WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

01 February 2010

One Stop D' Bukit Birut.... Stand by me








Pagi ahad 31/01/2010 patutnya mod ada kuliah (kelas OUM)... Tapi x pegi pasal Yus ajak ke Bukit Birut bawa rider- rider yang baru ... Enjoy jugak...

Untuk lihat semua gambar yang mod snap pagii ahad 31 hb. tu klik pada pautan ini untuk dibawa ke picassaweb

7 comments:

  1. bang lan,
    pinjam gambar...nak masuk facebook

    ...untuk racun kengkawan yang atas pagar (be or not be)...mountain bikers

    ReplyDelete
  2. terima kasih tunggu sy yg bawa gerek pelan...bila one stop nak buat lg?....zaidi yg br 2hr kayuh hehe

    ReplyDelete
  3. biasanya one stop sentias buat kayuhan hujubg minggu

    ReplyDelete
  4. mcm best route ni...
    ada plan nak pi lagi ka?
    rasa mcm nak ikut pulak...

    masok kot mana?
    buleh tanda kat wikimapia.org?

    CikLi

    ReplyDelete
  5. Trek ni terletak sebelah Pinang Tunggal Kedah... selalunya kami kayuh mula dari Kepala Batas (One Stop)... sebahagian dari trek SP Jamboree dulu... jom la join cik li... Biasanya kalau kami x pi ride jauh-jauh... trek ni la yg kami blasah tiap-tiap minggu... ke paip gas pun boleh ... keluag ikut pantai prai

    ReplyDelete
  6. chantekk tu abg rock
    insyaAllah next ride, klau x dak apa2 hal saya join.

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...