WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

17 July 2010

Dari rockerzzzz. ke bikerzzzz

KLIK ATAS IMEJ UNTUK TUMBESARAN

Gambar ni ambil guna nikon 200D dengan Nikkor Telephoto lens... proses editing guna Adobe photoshop dengan potraiture plugins +adobe lightroom... Kalau dulu masa muda selallu nya main lagu sweet charity, Iron Maiden, Dio, Purple... dan mcm-mcm lagi.... Itu la punca aku dapat gelaran "rock"....... Sori pada yang melawat blog... tersasar dari tajuk... boring-boring malam ni member ramai betolak ke cameron Highland ... Kayuhan Thomson Trail

7 comments:

  1. MAJALAH NI X DAK DALAM PASARAN... FIRST ISSUE DAN FINAL ONE...

    ReplyDelete
  2. Majalah tu tak dak pun tak pa, tapi peturunkan isi-isi yg ada dlm majalah tu boleh ke, bila nak start "kelas", bro, nampak jari tangan ngan jari kaki dok merumit tak tentu hala, "jiwa kacau"

    ReplyDelete
  3. "Tak boleh tengok gitar, dok kira nak petik saja, tapi dok petik tak bunyi-bunyi juga, tak tau pasai apa dan silap tang mana"

    ReplyDelete
  4. Nak bagi bunyi kena melawat studio Kat BTPN Tasek gelugor

    ReplyDelete
  5. Kulit sja gitar.... isi dalam cerita pasai basikal saja... 80 muka mountain bike... 20 muka lagi road bike... pasai gitar muka depan saja

    ReplyDelete
  6. bang lan,
    Long Live Rock 'n' Roll

    ReplyDelete
  7. some soul... muzik saja rock... hakikat hidup berpegang pada yang SATU

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...