WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

04 July 2010

NTMTBA... Darjah 2... Jangan dok kelas pemulihan dah la...

Senarai peserta crossort untuk NTMBA 2010.... masuk darjah 2.... Ada yang dok kelas pandai ... ada yang dok kelas belakang ... ada yang dok kelas pemulihan ( Tak habis semua check point)... kita tengok lah nanti

2 comments:

  1. Kelas apa pun baguih.... jangan dok peralihan saja.... daftar tapi x kayuh buat peralihan ke tempat lain....

    ReplyDelete
  2. darjah apa pun tak pa, janji pi jangan ponteng..........., bila nak naik ke tingkatan pulak ..........,

    ReplyDelete

Tribute to Gary Moore

Loading...