WAKTU SOLAT BAGI KAWASAN KEPALA BATAS

klik atas tajuk aktiviti yang berwarna biru dalam kalender untuk maklumat lebih terperinci(detail).

11 July 2010

Koleksi kayuhan Butterworth Air Base Fun Ride part 2

Nak balik dah... TQ BACC

Mamat yang sorang tu pakai uniform... x keja ka bang..

Antara crossort yang hadir masa kayuhan... ada yang x dak dalam gambar... Ada di sekitar jumpa kawan-kawan MTB group lain la tu

Gambar ni mod ambil masa dok tunggu isteri... mana la bini aku.. x sampai lagi ni

Pon (BACC)... Ok ka gambag ni... kena tanya orang pakai DSLR

Appeture.... shutter speed... ISO... metering... belasah aja pakai fungsi sport( gambar orang lari biasanya kat setting compact camera)

berkayuh dalam kesamaran

ni masa nak flag off...

Aziz ngan frame giant full sus baru... frame beli kat One Stop cycle shop... frame order dari US bukan pasaran di malaysia... Complete bike harga lebih dari RM 23,000.00.. Yang sebelah aziz jangan sapa dok tanya apa... he...he...


Anugerah dok belek tudung meja.... hak kerajaan Malaysia... x pa.. pinjam sat saja lepas kayuh hantar balik


Rani ngan orang rumah.

(KLIK ATAS IMEJ UNTUK LIHAT TUMBESARAN)
pinjam Pon hawkMTB punya istilah

Kali ni gambar yang mod ambil adalah dari apa yang mod snap semasa kayuhan ... ada 59 imej semuanya di dalam picassaweb... Klik link di atas untuk ke picassaweb.klik kat sini pun boleh jugak. Untuk preview di sini hanya ada 11 imej sahaja..

No comments:

Post a Comment

Tribute to Gary Moore

Loading...